Intiem overal
Intiem overal

In mijn eerste blog deelden we dus mijn aankoop Ik hoop stiekem dat jullie hiermee een stapje dichter zijn bij het “over de streep trekken” van jezelf. Het gaf me ook de inspiratie om verder te gaan met het bloggen over seks en alles wat ermee te maken heeft! Dan nu deze keer iets wat meer in mijn comfort zone ligt dan seksspeeltjes!

 

Wist je namelijk dat erotische opwinding niet beperkt hoeft te blijven tot je slaapkamer? Het kan overal plaatsvinden, zelfs als je niet fysiek bij elkaar bent. Het prikkelen van elkaars verlangen is een leuke manier om een sensuele levensstijl te creëren, zelfs tijdens werktijd. ;) Ik hoor jullie al denken terwijl ik nog aan het schrijven ben! Maar lees even verder…

 

Ik vind het geweldig om elkaar bijvoorbeeld suggestieve foto's en filmpjes te sturen om het vuurtje van verlangen brandend te houden, zelfs als we aan het werk zijn. Het helpt echt om die erotische spanning te behouden, wat zo belangrijk is. En geloof me, als je elkaar onder werktijd plaagt, zul je merken dat het seksuele verlangen alleen maar groeit. Zelfs de keukentafel kan na een dag hard werken een andere functie krijgen dan alleen voor het diner (of is dat een tikkeltje over het randje).

 

UPDATE: Ik heb een lange tijd gedaan over het schrijven van mijn tweede blog. Ik wilde me volledig OK voelen bij het delen van mijn persoonlijke details en verhaal. Inmiddels zijn we twee maanden verder en ik ben me dus steeds meer ok gaan voelen bij het gebruik van speeltjes! Wat ik ook ontdekt heb, is het plezier van een 'vibrerend ei'. Het is zo opwindend! De dame plaatst dit ei in, nouja daar, en de man heeft de controle over de vibraties. Het heeft wel een beperkt bereik, maar het is super spannend tijdens bijvoorbeeld het thuiswerken of boodschappen doen. Dat laatste heb ik al gedaan, dat eerste wachten we maar even mee, althans, nog even.

Gerelateerd Intiem met Lotte
Reageren
0
Winkelwagen

Telefoon: 0611238953

Email: info@tocacommerce.nl